Vakance: Aicinām darbā galdnieku!

Galdnieciba-001-4693-CROP-MID

AS „Būvuzņēmums Restaurators” aicina pievienoties komandai

GALDNIEKU

***

PIENĀKUMI: Koka logu, durvju, kā arī dažādu koka dekoratīvās apdares elementu izgatavošana, izmantojot profesionālās galdniecības iekārtas (darbagaldus).

PRASĪBAS: Iepriekšēja pieredze galdniecībā ir obligāta. Priekšroka būs kandidātiem, kuriem ir prasmes un zināšanas saistībā ar būvgaldniecību (darbs ar masīvkoku, spēja lasīt rasējumus, iemaņas darbā ar kokapstrādes iekārtām), kā arī tiem galdniecības darbiem, kas ir vajadzīgi un tiek izmantoti tieši būvniecības nozarē.

PIEDĀVĀJAM: Pastāvīgu darbu uz nenoteiktu laiku ar stabilu oficiālu atalgojumu (un nodokļu nomaksu), labus darba apstākļus un fiksētu darba laiku, saliedētu un atsaucīgu kolektīvu, kā arī jaunus izaicinājumus un profesionālās izaugsmes iespējas.

AICINĀM: CV un pieteikuma vēstuli sūtīt uz e-pastu info@restaurators.lv (bet jautājumu vai neskaidrību gadījumā zvanīt pa tālruni +371 67611910).

***

AS „Būvuzņēmums Restaurators” uz šo brīdi ir lielākais un vecākais mākslinieciskās restaurācijas uzņēmums Latvijā, kas jau vairāk nekā 65 gadus nodarbojas ar ievērojamāko kultūrvēsturisko un arhitektūras objektu atjaunošanu valstī. Uzņēmums pamatā specializējas uz ēku renovāciju un rekonstrukciju, taču veic arī citus vispārējās celtniecības darbus.

***

*Pretendenti, kuri vēlas uzzināt par darba specifiku un uzņēmuma darbību vairāk, var to izdarīt, izlasot žurnālā “Būvinženieris” publicēto rakstu “Galdniecība, kas kalpo restaurācijai…

LBS-61-Restauracija_Page_1

 

Comments are closed.